Чахохбілі з перепелів в Афганському казані

Чахохбілі з перепелів в Афганському казані як приготувати на природі

Чахохбілі з перепелів в Афганському казані • Вам знадобиться: М’ясо птиці (перепілки) 1,5 кг. / Цибуля ріпчаста 0,3 кг. / Перець солодкий 5 шт. / Томат (помідори) 6 шт. / Часник / Сіль / Вода / Маринад Чахохбілі: Чорний перець 1 ч.л. /Шафран 1 ч.л. / Сванська сіль 1 ч.л. / Маринад Картопля: Паприка солодка 1 ч.л. / Орегано 1 ч.л. / Рослинна олія.

Спосіб приготування: Чахохбілі, це національна грузинська страва, тушковане м’ясо з томатами та часником. Це проста і дуже смачна страва. Ми часто робимо його вдома з курки. В афганському казані готувати просто, страви виходять зморені під тиском. Для початку, наріжу цибулю на середні кільця. І покладу на дно казана, цибуля дасть рідину і звичайно аромат. Мені знадобиться чотири великі цибулини. Чахохбілі – це страва з птиці, до мене це перепілки. У перепелів смачне м’ясо з відтінком дичини, головне, напевно, як і будь-яке м’ясо, навчиться його готувати. Укладаю перепілок на постилку із цибулі. Посолити

Увага! Афганський казан до верху не заповнюємо (тільки 2/3 обсягу) бережіть себе і дотримуйтесь правил безпеки!

На казан в 5 літрів завантаження, кладу столову ложку солі з гіркою. Додамо часник. Часник у кількості ложу сміливо, перебрати у мене не виходило. Печений часник має солодкуватий смак. Звертаю Вашу увагу, що з помідорів потрібно зняти шкірку, у цій страві вона зайва. Для цього відправлю томати на мангал. І як тільки шкірка почала чорніти, знімайте зі спека. Тим часом підготуємо спеції. Чорний перець горошком, Шафран. Сванська сіль – це універсальна суха суміш спецій, яка традиційно використовується в грузинській кухні. Далі наріжу соломкою солодкий ґрунтовий перець. З болгарським перцем на жаль, я не потоваришував. Після їди залишає тяжкість страви. Ґрунтовий перець не гірший, він дасть чудовий аромат. Тепер черга помідорів, роблю надріз хрестом по маківці і знімаю шкірку. Далі нарізаю кубиком і відправляю у казан. Ось і усі інгредієнти

Нехай виходить у Вас задумане  готуйте з насолодою і до зустрічі на каналі