М’ясо з картоплею, запечене у фользі

М’ясо з картоплею, запечене у фользі Як приготувати м’ясо з картоплею на природі

Вам знадобиться: Яловичина 1 кг. / Картопля 1 кг. / Сіль / Гірчиця – Діжонська / Орегано 1 ч.л. /Базилік 1 ч.л. / Коріандр мелений 1 ч.л. / Олія Соняшникова / Цибуля ріпчаста 4-5 шт. / Часник / Оцет винний 3 ст. / Цукор 3 ст. / Зелень – Петрушки

Почнемо як завжди, з очищення купленого м’яса. Наріжемо яловичину на середні шматки. Основою нашого маринаду сьогодні буде Діжонська гірчиця, її основна відмінність від російської гострої гірчиці – це винний оцет. Готую суміш із спецій. Сьогодні мені знадобиться: Орегано, Базилік та Коріандр мелений. Посолю та нанесу гірчицю на м’ясо. Додам приготовані спеції. Добре перемішаємо і відставимо убік, а поки що підготуємо картоплю

Картоплю нарізаю на середні кільця. Коли всі інгредієнти готові, приступимо до формування шампурів. На шампурі чергую картоплю з м’ясом. Наллю рослинну олію і додатково промажу пензликом. Посолю і повторю суміш спеції, потім накручую фольгу. Коли всі шампура готові, даємо відлежати 30 хвилин, тим часом готую мангал і розпалюю вугілля. Запікатиму 60 хвилин, періодично повертаючи шампура. Тепер приготуємо мариновану цибулю гарячим способом. Насправді рецепт простий та спосіб приготування не займе багато часу, закуска просто чарівна. Наріжемо півкільцями цибулю. Подрібнимо часник і відправимо до цибулі, до речі, для більшого аромату наступного разу, я обсмажу часник у розігрітій олії. Добре все перемішаємо. Додамо, червоний винний оцет. Потім цукор і головним штрихом буде розпечене рослинне масло. Секрет у тому, що гаряча олія прибере зайву гіркоту з цибулі. Ну і фіналом у закусці буде листя петрушки. Добре перемішаємо і наша закуска готова

Нехай виходить у Вас задумане, готуйте із насолодою та до зустрічі на каналі