Шашлик із яловичини

Шашлик із яловичини простий та перевірений рецепт

М’ясо яловичини 2 кг / Цибуля ріпчаста 2 кг / Спеції: Коріандр мелений 1 ч.л / Базилік 1 ч.л / Паприка солодка 1 ч.л / Тимьян 1 ч.л / Зіра 0,5 ч.л / Сіль / Курячі голяшки 2 кг / Спеції: Каррі 1 ч.л / Імбир мелений 1 ч.л / Чебрець 1 ч.л / Часник мелений 1 ч.л

Для початку підготуємо наше м’ясо. Насамперед наріжемо і замаринуємо м’ясо. Частина туші яловичини які найкраще для смаження та запікання. Спина, товстий чи тонкий край. Філей. Оковалок або вирізка. Маринад надає м’ясу відтінків смаку. Пробуйте та експериментуйте, знайдіть свій відтінок. А у мене рецепт такий – Коріандр мелений. Базилік і Зіра у зернах. Чебрець, Паприка солодка і сіль. Чорного перцю у мене не виявилось, сьогодні готуємо без нього. Для того щоб спеції відкрили аромат, перемелюю у ступці. Добре перемішуємо, м’ясо любить увагу Ваших рук та відставляю убік

Для соковитості та м’якості, додаю подрібнену цибулю. Цибуля дасть потрібну м’якість і прекрасний аромат. Мені не дуже подобається кільця на шампурі, бо цибуля готується швидше. І практично постійно згоряє. Цибулю очищаю і подрібнюю на комбайні чи м’ясорубці. Якщо немає такої оптимальним варіантом буде тертка, але і тут треба буде попрацювати. Ще гарним рішенням буде нарізати тонкими півкільцями і видати сік руками. Оптимальне рішення, якщо немає м’ясорубки. Співвідношення цибулі до м’яса таке. На 2 кг м’яса оптимальним буде 0,5 кг цибулі. Тут перебрати у Вас не вийде. Сміливо спробуйте більше. Коли всі інгредієнти додані, залишаю на 6:00, зазвичай це з ночі і до ранку. Для запікання оптимальним буде середній і менший жар, з більшим часом

Нехай виходить у Вас задумане ► готуйте із насолодую та до зустрічі на каналі