Спагетті з грибами

Спагетті з грибами на сковороді із борони (садж) як приготувати макарони з грибами на природі

Вам знадобиться: Паста (спагетті) / Гриби (печериці) / Цибуля ріпчаста / Перець грунтовий солодкий / Помідори / Імбир (свіжий) / Сир твердий (плавлений) / Олія соняшникова / Часник / Перець гострий (зелений) / Зелень Петрушки / Спеції: червоний перець гострий Паприка солодка / Сіль

Для початку розведу вогонь і поставлю сковороду на мангал. Наллю рослинну олію, додам часник та гострий перець для аромату. Перець обсмажитись і дасть помірну гостроту та пікантність страві. Наступним інгредієнтом буде цибуля, нарізана півкільцями. У процесі приготування цибуля розчиниться і дасть мені бульйон

Печериці промиваю під водою, зчищаю верхній шар шкірки на капелюшку, обрізаю спідницю та оновлюю зріз на ніжці. Нарізаю гриби середніми шматочками та відправляю на сковороду. Таке ретельне очищення вважаю за необхідне, потопу як зберігання та консервування печериць перед продажем залишає бажати кращого. У мене є мобільна газова плита, зручна у приготуванні. Плита дає комфорт для відпочинку на природі. Кип’ятимо воду і варимо наші спагетті. Пасту вибираю з твердих сортів, вона корисніша і легша в приготуванні. Макарони варю 6 – 8 хвилин до половини готовності. Коли підрум’янилася цибуля на сковороді з борони, наріжу ґрунтовий перець і відправлю в блюдо

Тим часом підготую букет із спецій. Перетру у ступці. При вживанні гострої їжі наші судини розширюються і ми відчуваємо тепло по тілу. Головне вміло дотримуватись пропорцій. Спробуйте, експериментуйте, налаштовуйте страви на Ваш смак. Наступним за перцем інгредієнтом будуть помідори, наріжу кубиком та викладаю на сковороду. Свіжий імбир дасть потрібні нотки смаку, тому поріжу дрібніше, так він дасть більше свого аромату і корисний своїм властивостям. Використовую два види сиру, першим натру на велику тертку твердий сир 300 грам, а другим натру сир плавлений 90 грам. Тим часом додамо наші макарони у страву. Фіналом буде дрібно нарізана зелень петрушки

Нехай виходить у Вас задумане, готуйте із насолодою та до зустрічі на каналі