Юшка в афганському казані

Юшка в афганському казані як приготувати на природі простий та смачний рецепт

Юшка в афганському казані. Семга (суповий набір) / Цибуля ріпчаста 0,3 кг / Морква 3 шт / Картопля 1 кг / Зелень петрушки / Зелень кропу / Зелена цибуля / Сіль / Лавровий лист / Чорний перець / Спеції шашлик: Чорний перець / Зіра / Базилік / Паприка солодка

Юшка це бульйон, для бульйону візьму рибний набір з сьомги. Дві цибулини, морквину та коріння. Завантажимо все в казан і готуватимемо сорок хвилин. Для того, щоб вийшов прозорий бульйон без кісточок, використовую марлю в один шар. Це найпростіший спосіб очистити бульйон. Закладаю голови сьомги та животики. З коріння використовую стебло петрушки. Далі, знімаю верхнє лушпиння і відправляю до риби. За цибулею піде половина моркви. Пов’язую вузол і закриваю кришку. За готовністю рибу розберу і додам в кінці приготування разом із зеленню. Для того щоб м’ясо було м’яке і риба повністю віддала свої аромати, Вам потрібно залити холодною водою і поставити на вогонь

Пам’ятайте про безпеку, нагадую, що афганський казан заповнюється на 2/3 води

І так наші сорок хвилин спливли, відкриваємо казан і дістаємо марлю з рибою. Тепер черга за картоплею та морквою. Ще мені знадобиться дві цибулини цілком. Зі спецій візьмемо лавровий лист, перець горошком. Не забувайте посолити юшку. За готовністю наріжу свіжу зелень і цибулю. Та й фінальним штрихом буде головня, використовуйте тверді сорти. Не використовуйте сосну, добрий вибір це дуб, яблуня

Нехай виходить у Вас задумане готуйте з насолодою і до зустрічі на каналі

Простой и вкусный рецепт на природе Уха в афганском казане